Nasilje in umetnost sta področji, ki sta me v življenju najbolj zaznamovali. Skozi vso osnovno šolo sem bila žrtev medvrstniškega nasilja – psihičnega, fizičnega in verbalnega. Umetnost je bila moje varno zatočišče, moj način razbremenitve, zato sem se odločila za študij likovne pedagogike. Zaradi lastnih izkušenj me je vse bolj mikalo delo z najbolj ranljivimi posamezniki in leta 1999 sem začela delati kot prostovoljka v mladinskem centru. Posvečala sem se otrokom in mladostnikom s čustvenimi in vedenjskimi težavami, ki so bile posledica nasilja in različnih oblik zlorab. Delo z njimi me je še posebej pritegnilo, želela sem biti človek, ki jim bo znal prisluhniti in pomagati v stiski. V tem mladinskem centru sem se zaposlila in opravila strokovni izpit s področja socialnega varstva, kasneje pa sem postala svetovalka za nasilje v družini in spolne zlorabe.

Skozi leta dela na sebi, tudi terapevtskega, sem spoznala, da lahko iz težkih življenjskih preizkušenj črpam moč ter zaradi njih lažje začutim stiske drugih in jih opolnomočim, da poiščejo moč v sebi.

V Društvu Brez limita delam kot svetovalka za otroke in mladostnike, pri odraslih pa se posvečam predvsem žrtvam nasilja in spolnih zlorab. Izvajam seminarje o mladih, ki so žrtev spolnih zlorab, kažejo rizično vedenje ali so nasilni. Pri svetovalnem delu rada vključujem različne likovne tehnike ¬– uporabljam razne kartice, figurice ali pa risanje, a le, če je drugi osebi to blizu. Svoje znanje izpopolnjujem s študijem terapije z umetnostjo (Expressive Art Therapy) pri dr. Aviju Goren-Baru. V zadnjem času mi je v veliko veselje organiziranje in sodelovanje na psihodramskih delavnicah in skupinah, ki jih vodiva s terapevtko Tanjo Stankovič.

V Društvu Brez limita sem našla sodelavce, ki z menoj delijo podobno vizijo dela z ljudmi. Pomembni so nam celostni pristop k pomoči potrebnim, strokovnost, odgovornost, iskrenost, poštenost in pogum. Medsebojno se podpiramo in znamo si nastaviti ogledalo.

Končala sem tečaj klasične masaže in refleksoterapije. Rada aktivno preživljam svoj prosti čas, dolga leta sem trenirala karate, zadnje čase pa redno vadim jogo. Kadar lahko, z užitkom lenarim, berem knjige, gledam dobre filme, poslušam glasbo in čoham mačka v naročju.